Biz Sizi Arayalım!







Facebook Paylaş

.
 

Haber Duyuru
TSİ - FSİ - GDI MOTORLU ARAÇLARDA LPG MONTAJLARIMIZ
TSİ - FSİ-GDI Motorlu araçlarda LPG montajlarımızı görmek ve bilgi almak için siz değerli müşterilerimizi servislerimize bekliyoruz. Telefonla Bilgi almak isteyen müşterilerimiz 05372502437 numaralı telefondan bil alabili...
LPG'Lİ ARAÇLAR ARTIK KAPALI OTOPARKLARDA!!!!
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Sanayi Bakanlığı AVM'lerde ve konutlarda bulunan kapalı otoparklarda yeterli havalandırma olmadığı için LPG'Lİ araçlar kabul edilmiyordu.Sanayi Bakanlığı bu konu ile ilgili yeni bir yönet...
LPG MONTAJINDA YAĞLAMA SİSTEMİ!!!
 Lpg Sistemi Montajında Yağlama Kitlerimiz ile Siz Değerli Müşterilerimize Hizmet Vermekteyiz.....
LPG'Lİ ARAÇLARDA MOTOR GARANTİSİ!!
Tüm LPG Sistemi Montajlarımızda Motor Garantisi Başlamıştır..Bilgi İçin 0224 250 24 37...

Bursa Enjeksiyon Temizleme
FDR cihazı uzun ömürlü, güvenilir, çok yönlü ve etkili bir makine olarak tasarlanmıştır.FDR TDI, HDI ve COMMON RAIL motorlar dahil hem dizel motorların, hem de benzinli motorların test ve temizliğini eş zamanlı yapabilecek şekilde, mekanik ve elektronik olarak dizayn edilmiştir.

Makine kullanma prensibi basit bir temele dayanır: kullanma kılavuzunda da belirtildiği gibi, GÖREN OTO PİLOT GARAGE OTOMOBİL SERVİSİ profesyonel ürünleri “diyaliz” akışına benzer kapalı bir devre oluşturarak taşıtın yakıt pompası gibi çalışır.
GÖREN OTO PİLOT GARAGE OTOMOBİL SERVİS ürünleri piyasadaki en gelişmiş ürünlerdir. En son teknoloji ile üretilmiş ve piyasada kullanılan modern yakıt farklılıklarına göre uyarlanıp tüm yakıt türleriyle uyumlu olduğu için, motorda hiçbir atık bırakmazsızın, katalizöre veya motora zarar vermeden yanma odasındaki tüm karbon atıklarının, ziftlerinin ve diğer kalıntıların etkili bir şekilde temizliğini gerçekleştiriri ve motorun performansını artırır. Nemlendirme etkisi kirlerin çözülmesini ve küçük zerrecikler halinde egzoz yoluyla atılmasını sağlar. Egzoz yoluyla atılamayan tortular ise makinenin filtresinde birikir.

GÖREN OTO PİLOT GARAGE dijital enjeksiyon temizleme makinesini kullandığınızda şu faydaları sağlarsınız: 
Yakıt tüketiminde azalma,
Araç gücünde artış,
Gaz emisyonunda yenilenme,
Egzoz emisyonunda azalma, 
Motorda performans artışı,
Bozuk rolanti devrinin ve teklemenin düzelmesi,
Aracınız mükemmel çalışması,

Sağlıklı egzoz emisyonunu temin edebilmek GÖREN OTO PİLOT GARAGE OTOMOBİL SERVİS ürünleri fdr enjektör makinesi gibi ileri teknoloji ürünleriyle mümkündür. Gelecekte otomotiv sektörünün en önemli meselelerinden biri egzoz emisyon kontrolü ve çevrenin korunması olacaktır.
Bu makine Avrupa topluluğu 98/37/EE sayılı yönergesine uygunluk sağlar ve 98/37/EEC sayılı direktif, makinenin güvenliği ve elektromanyetik uygunluğa sahiptir. Teknik özellikler bakımından fdr cihazı tehlikeli makineler sınıfına girmez.

HANGİ TİP MOTORLARI TEMİZLER

Benzinli ve dizel motorların tümünü motorun hiçbir parçasına zarar vermeden temizler;
Mekanik enjeksiyon,
Tek noktalı elektronik enjeksiyon,
Çok noktalı elektronik enjeksiyon,
TDI,HDI,CDI,JTD,CRDI,DTI ve COMMONRAIL elektronik sistemleri.
Direkt benzin püskürtme sistemleri,
Otomatik pompalı araçlar,
Karbüratörlü araçlar,
Elektrikli veya yedek pompalı motorları temizler.
Ana Sayfa | Hakkımızda | Servis Hizmetlerimiz | Bursa Lpg Dönüşüm | Montaj fiyatlarımız | Belglerimiz | Bursa Servis Galeri | İletişim